Lisans ve yenileme
Lisans, girişte ve sonrasında zaman zaman sunucumuzda kontrol edilir. Bu kontrol Syrve erişiminden ayrıdır: uygulama Syrve'ye başarıyla bağlanırken «lisans süresi doldu» mesajını gösterebilir.
- Lisansın bitmesine 7 gün kala panelde ve uygulamada «Lisansın süresi N gün sonra doluyor» hatırlatması ve «Yenile» bağlantısı görünür. Son gün kırmızıya döner.
- Uygulamada bitişten 5 gün önce ayarlar dişlisinde bir nokta görünür. Lisansın durumu, planı, işletmeleri ve süresi Ayarlar → «Uygulama hakkında» bölümündedir.
- Lisansı yenilemek veya planı değiştirmek için lisans botu veya destek.
- Web paneli yalnızca PRO planında açılır. Lite ile girişte «Web sürümü yalnızca PRO planında kullanılabilir» mesajı görünür; bu bir arıza değildir.
Telefon değiştirme
Android'de verileri standart yöntemle yeni telefona aktarırken EazyBoard, adres, kullanıcı adı ve parola girmenize gerek kalmadan otomatik bağlanır. Öncesinde hesaptan çıkış yaptıysanız yeniden giriş yapın. iPhone'da aktarım sonrası yeniden giriş yapmanız gerekir.